Okulumuz Hakkında

Kütükuşağı Mah. 67010. Sok. No5 Cihanbeyli / KONYA
 Fotoğrafı

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, ilimizin önde gelen okulları arasında olmak ve il düzeyinde adını duyurmak.

MİSYON

Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Fen Laboratuvarı :1

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer (Kömür)

İl ve ilçe merkezine öğretmen servisi imkanı bulunmaktadır.

ADSL (16 Mbit ve üzeri)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Konya il merkezine 140km, Cihanbeyli ilçe merkezine 40km mesafede bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi