Kütükuşağı Ortaokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, ilimizin önde gelen okulları arasında olmak ve il düzeyinde adını duyurmak.

Misyon: Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer (Kömür)
Servis Bilgisi: İl ve ilçe merkezine öğretmen servisi imkanı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 90 (332) 692 52 32

WEB - https://kutukusagiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÜTÜKUŞAĞI MAH. 67010. SK. NO 5/1 CİHANBEYLİ / KONYA

Adres - KÜTÜKUŞAĞI MAH. 67010. SK. NO 5/1 CİHANBEYLİ / KONYA

Ulaşım Öğretmenlerimiz ulaşımı kendi araçlarıyla ve öğretmen servisi ile sağlamaktadır. Ayrıca hafta içi sabah il ve ilçe merkezine toplu taşıma aracı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya il merkezine 140km, Cihanbeyli ilçe merkezine 40km mesafede bulunmaktadır.